Sad Stories

Depression is not a sign of weakness, it means you have been strong for far to long.

Work Work!

Kategori: Allmänt

Jag fick jobbet på donken för några dagar sedan och nu ska jag på min andra introduktions dag från klockan 16-17 och som tur får jag lön för det också.
Jobbar bara med att laga mat och flippa burgare och håller till i köket för det mesta. Det är sjukt mycket folk som beställer mat under rusningstiderna så man måste vara väldigt fysiskt aktiv och ha mycket komunikation, och det är väll bara positivt då utvecklas man. Det jobbar bara män i köket med att laga den riktiga maten som ska serveras, så det är riktigt tufft och man blir behandlad ''som en man''... måste vara snabb och stark, hårdhänt med att skrapa grillarna, ropa till varandra högt så att man vet vad som händer och inte gör något fel och så att misskommunikation inte förekommer.
Hade helst jobbat under vardagar också men då krockar det med skolan så det blir bara fredag,lördag och söndag. Bättre än inget!

Konsert.. Desecrated + Conflagrator + Punch live på Tuben!

Kategori: Allmänt

Det är dags nu dear Metal Lovers! 
Banden, Desecrated + Conflagrator + Punch ska spela live ikväll på Tuben vid Farsta centrum! klockan 19.00
Conflagrator har två gitarrister som går på Kulturama i samma skola som jag och de är bland de grymmaste jag nånsin sett.. 
Sist de hade konsert så filmade jag deras konsert och fick rätt bra likes och wievers på youtube så jag får äran att göra de ikväll igen.. 
Grabbarna är taggade för ikväll och redo att rocka loss. Moshpit och skrik och mycket folk väntas komma! 
Något man inte vill missa. Gratis inträde. 
Här är ett klipp på en av deras låtar jag filmade från förra spelningen på tuben.
Enjoy!!!
 

Sommarlovet 2012

Kategori: Allmänt

Det har väll inte varit så dåligt.
Jag var i Madrid i en vecka och hade skitkul tillsammans med min pappa. Sen har jag varit på ''Peace & Love'' en vecka tillsammans med en tjej kompis som hade en extra biljett över och hennes två kill kompisar. Hade riktigt kul på festivalen med alla, dock var det inte min typ av musik som spelades där. Jag älskar metal och hårdrock och åt det hållet.. Hatebreed spelade på festivalen som tur och de är ett metal band kort sagt :P För det mesta bara varit hemma och sovit och inte gjort så mycket vettigt överhuvudtaget.
Jag hade gått ut ur ett förhållande med en underbar tjej efter 4 månader pga att hon skulle åka bort i drygt ett år utomlands för att studera och hade det lite jobbigt och mådde inte så bra under en lång tid för att jag hade mycket problem med skolan och betygen och mina föräldrar tjatade på mig hela tiden och fick mig att förlora allt hopp och slutade tro på mig själv till sist. Jag beskyller inte någon bara mig själv, allt har varit tufft för mig och jag har stått ut med mycket skit. Föräldrar som t.ex. lovat mig under en lång tid att jag ska få studera utomlands i 1 år som min kusin fick göra i Australien, men den drömmen gick i småbitar för de inte tillät mig göra det till sist. Saktare och saktare började alla glida ifrån mig och jag låste in mig själv i mitt eget fängelse och önskade att allt bara skulle ta slut. Jag tog till med alkohol och försökte supa bort alla mina problem och supa bort saknaden och ensamheten och känslan jag hade av att ingen bryr sig om mig. Kände att jag började bli galen och kunde sitta hemma under 2 veckor i sträck och gå ut en enda gång utan att någon ens skrev ''Hej hur mår du?'' till mig. Har inte ens orkat med folk och vara social eller bry mig. Jag slutade prata med min mamma, jag slutade prata med min pappa, jag slutade prata med min syster. Jag bodde bara i samma hus men hade inget att säga till dem och brydde mig inte mer om de. Jag ville bara vara ensam. Har sagt det här bara till en utav mina närmsta kompisar (ska inte nämna namn) men han är den enda som vet så länge tills nu.
Min pappa åkte iväg på resa en vecka med sina arbetskollegor och hans hus stod tom så jag fick vara där själv. Vi har en moped där och den körde jag under den veckan även fast jag egentligen inte får för jag har ju inte körkort...
Under en kväll så mådde jag väldigt dåligt psykiskt och hade ingen att prata med och ville inte heller åka hem till mamma. Satt och lyssnade på rätt ''sorgliga'' låtar så som tex ''Skinny Love'' eller Six:Am osv och allt blev så självklart för mig om att jag inte har någon eller något att leva för längre. Det var bara en vodka flaska jag hade och det var allt som behövdes för att jag ska kunna somna och bara drömma om mörker.
Jag visste att det var dags att för en gångs skull göra det jag hade tänkt på under en jätte lång och jobbig tid i mitt liv. Jag spelade in en självmordsvideo på mig själv där jag bad om ursäkt för alla nära och käraste för att jag skulle begå det jag var på väg att göra snart. Nämnde alla de som vet att de skulle nämnas (nämner inga namn). Och hur mycket jag kände för alla de personerna och sa att jag inte orkar mer och att all press har blivit för mycket. Jag är deprimerad och har låst in mig själv, det finns inget som kan hjälpa mig, jag är inte ett barn längre och måste lära mig ta eget ansvar och att gå till en psykolog är överskattat. Och jag började gråta under talet jag höll under drygt 10 minuter och visste verkligen att det här var slutet. Tackade och stoppade kameran, sparade videon och lade den på ''skrivbordet'' i datorn.
Jag gick ned för trapporna och tog på mig skorna och gick ut till förrådet där mopeden är parkerad. Förrådet är riktigt riktigt litet och tight och det är helt isolerat så inte ens luft utifrån kommer in eller tvärtom när dörren är stängd. Jag började dricka och tömde ungefär en halv flaska samtidigt som jag sedan satte fast en slang runt mopedens avgasrör och startade den. Jag satte röret nära ansiktet och kände hur stark röken är som kommer ut ur den. Blev väldigt illamående men höll den ändå kvar en lång tid och bara satt där ända tills allting blev svart runtomkring mig och jag minns inte vad som hände därefter. Jag vaknade upp på golvet och tittade runt, klockan när jag hade gått in dit var runt 3 på natten och nu var klockan runt 11 på morgonen. Mopeden var fortfarande på och jag fattade ingenting av vad som hände och vad som förse gick. Jag var helt tom i skallen och mådde skit dåligt och var riktigt riktigt yr i huvudet så jag kunde knappt ställa mig upp. Drog upp mig själv med tvång och stängde av mopeden och det svämmade med en mörk rök över hela förrådet och kunde knappt se något. Jag hasade mig fram till dörren och gick ut och tog ett extremt djupt andetag och pustade in och ut så mycket det gick och hostade som satan. Tog mig tillbaka in i huset igen och var rädd och fattade ingenting om vad jag hade gjort och var bara helt borta i min egen värld. Sedan lade jag mig ned och somnade på soffan under flera timmar och vaknade upp och var lite klarare i huvudet. Jag gick och duschade och insåg då liksom... Jag hade misslyckats.
Men jag är här idag iallafall.. Vet inte hur mycket det spelar någon roll för någon eller för mig själv ens. Bryr mig inte så mycket mer om vad som händer med mig i framtiden. Går runt och tänker varje dag, ''om jag får en dödlig sjukdom eller råkar ut för en olycka, så vill jag inte ha hjälp''.
Anyways, det var allt för nu.