Sad Stories

Depression is not a sign of weakness, it means you have been strong for far to long.

Att vara eller icke vara: Frågan betyder:

Kategori: Allmänt

En utav världens största monolog som är vilken skådespelares dröm som helst att åtminstone en gång i sitt liv få stå på scen och skådespela ut för publiken. Det är också en upplevelse. Människa till människa, alla tolkar texten annorlunda, alla spelar texten utifrån sin egen tolkning och perspektiv. Mitt kommer att se ut såhär. Denna text kommer jag att vara tvungen att kunna utan till inom 2 veckors tid från och med nu.
Är det modigast att tåla ett vidrigt ödes hugg och pilar, eller att tatill vapen mot ett hav av plågor och dräpa dem beslutsamt? Att få dö, att sova, inte mer, och tro att sömnen gör slut på hjärtats värk, de slag och stötar som köttet fått till arvedel det vore ett slut, en nåd att stilla bedja om. Att dö, att sova, sova, kanske drömma. - Ja, det ät stötestenen! Vilka drömmar ger dödens sömn, när vi kastat av oss allt jäkt, och kapat livets ankartross? Den tanken hejdar oss, och det är den som gör eländighetens liv så långt. Vem skulle tåla världens gisselslag, tyrannens övergrepp den stoltes fräckhet, föraktad kärleks pina, lagens tröghet, ett hutlöst ämbetsvälde och de sparkar odågan ger den tåliga förtjänsten? - Vem tålde livet om han kunde göra sig kvitt allt detta bara med en dolk? Vem skulle dra på bördorna och stöna och svettas under livets ok, om inte vi fruktade för något efter döden, det oupptäckta landet vars gräns ingen har återvänt? Det lamslår viljan, och hellre bär vi våra vanda plågor än flyr till andra som vi inte känner. Den inre rösten gör oss alla fega. Så går beslutsamhetens friska hy i eftertankens kranka blekhet över, och företag av högsta vikt och flykt kan falla platt och mista namnet handling.
And now.. Script shall be read!

Mina 6 sinnen

Kategori: Allmänt

Varje individ har 6 sinnen varav 5 utav sinnena är likadana och den 6:e skiljer sig från person till person och vissa är rätt lika varandra. Syn, hörsel, känsel, lukt och smak har vi alla gemensamt. Mitt 6:e sinne är att läsa av en kvinnas allra inre tankar och förutser om det kommer att ta slut eller om det kommer att bli något mellan oss. Den känslan känns som tusen nålar i bröstet och hjärtat, som en syra påväg att fräta sönder ett hål i magen. Den känslan är som rent gift. Varje gång jag fått denna känsla så har det alltid slutat illa. Och den känslan är för att jag vet att ingen vill vara med mig, ett utav mina 5 sinnen alltså känsel sinnet. Den slår i taket. Och jag börjar få flashbacks mitt framför ögonen. Jag börjar ana om vad hon ska säga, jag börjar få signaler om hur hon tänker. Och varför blir jag inte arg och alltid släpper taget. Det är för att jag inte har någon vilja eller känsla kvar. Inte efter det "X" gjorde. Allt är bara hopplöst och jag ger upp. Men känslan av hur ont det gör sitter kvar. Och den sköljer jag bort med alkohol. Och alkoholen gör mig våldsam och arg och får mig att skrika ut mina känslor och i mitt dagliga agerande. Jag blir lätt arg och jag blir hårdhänt och tappar min konsentration vilket leder till att folk blir trötta på mina upprepande misstag och därmed får jag utskällningar vilket jag inte tål. Och mitt agerande efter att ha blivit skälld på kostar mig min framtid. Det gör mig osäker på mina val, jag hamnar i depression.

Mar. 10, 2013

Kategori:

Ensam och övergiven.

Kategori: Allmänt

Ensamheten växer som en vägg över mitt huvud. Mörkret blir mer och jag blir blindare.
Så mycket jag har förlorat. Så mycket jag inte kommer få tillbaka.
Nätterna passerar, tiden den tickar och för varje sekund så sjunker jag nedåt mer och mer.
Jag går inte längre i skolan, jag hade en gång i tiden en dröm om att bli skådespelare. Men nu är alla drömmarna slut och det har bevisats att jag inte längre har någon framtid. Möjligheterna ligger som ett smörgåsbord framför mig för att utvecklas, men ensamheten är så stor. Det finns inget att kämpa för längre. Det finns inget jag vill uppnå mer i livet. Det finns ingen som vill ha mig längre. Det finns ingen som vill se mig längre. Ingen hör av sig förutom om de vill ha något av mig.
Jag är helt övergiven och har ingenstans att ta vägen.
Jag vill inget mer än att bara lägga mig ned och vänta på att få dö.
Det är en tidsfråga när det kommer hända, det är en tidsfråga om när jag kommer släppa taget helt och hållet. 
Men jag kan med stor säkerhet säga att det inte är lång tid kvar för mig längre.
Min tid är slut. Dags för mig att gå bort.

Sleepless nights, absent school daysam

Kategori: Allmänt

Well where do I begin I can't sleep at night and during the days I'm too tired to go to school.
I don't know why I became like this but I don't feel good about anything I am depressed I feel lonely I feel sad and I feel abandoned like I have nobody that cares for me or is there for me.
2012 was a really really hard year for me, I had to go through the absolute hardest things in my life and it feels like 2013 is getting even harder and it's not getting easier not for my situation.
All the different subjects that I read at school are starting to turn out as an F that means that I fail at almost every subject, I've stopped caring about studying because it's to hard. And I got a work recently at McDonald's and I go to a school where I study acting and theater and my biggest dream is to become an actor but it doesn't seem fair at all it feels like all my dreams right now are just getting crushed and it feels like my dreams are never going to come through. It's more difficult but in my head there's just a few explanations staring a few reasons that made me into the person i am today.
1. relationship between me and my mother.
2. relationship between me and my father.
3. relationship between me and school and work and studying.
4. and like and all the other stories, relationship between me and love.