Sad Stories

Depression is not a sign of weakness, it means you have been strong for far to long.

Conflagrator live på tuben i Farsta!

Kategori: Allmänt

Thrash Metal bandet Conflagrator levererade ännu en gång för den 3:dje gången på Farsta ungdomsgården den 28-09-2012. Jag filmade hela ståhejet och filmade också Desecrated och Punch! 
Punch och Desecrated var riktigt bra, men jag måste slänga in ett par extra ord för Conflagrator!... När Conflagrator spelade var fansen som galna, skrek och ''mosh pittade'', ljudet var på max volym och grabbarna lyfte taket och med musiken!
Aldrig sett något liknande band spela som dem i samma form som Slayer och det gav en äkta ''Big 4'' konsert känsla. Conflagrator och dess medlemmar visar verkligen att det fortfarande finns hopp för musiken trots allt som Justin Bieber, One Direction, Lil Wayne, Gangnam Style... Och alla de andra clownerna som har dragit av sig brallorna idag och helt enkelt skitit på musiken och all dess mening. 
Conflagrator är bara ett av tusentals exempel på tur och hopp inom musiken och framtiden för Thrash och framförallt inom Rock/Metal Genren. Jag tror att de kommer bli stora och kända och lyckas jävligt bra i framtiden om de fortsätter som de gör nu, de kommer visa vart skåpet skall stå! Jag tror på dem och är stolt över att jag känner dem och ser fram emot deras nästa leverering!
Så ett stort jävla tack till, Isak Koskinen (rythm gitarr/sång), Alex Fotiadis (rythm/solo gitarr), Alexi Hedlund (El-Bas) och Eric Pruul (trummor)! Rock on and rock forever!
 
Lägger upp 2 klipp från den kvällen Enjoy them!!!
här är första - 

Conflagrator - Megalomania

 
 
Och andra klippet - 

Conflagrator - Into the Pit (Testament)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: